workshops-header

Vision board

Op basis van Feng Shui ga je je eigen leven vormgeven op een foamboard. Wat zijn je verlangens, wensen, wat vind je belangrijk. Alles is energie en welke trilling ga jij uitzenden en ontvangen? We gaan in een groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen ontdekken wat je graag in je leven wil manifesteren. Voor deze workshop is het niet nodig om kennis van Feng Shui te hebben. Het is een creatief proces en waarbij je als vanzelf in de flow komt.

 

de kosten voor de workshop bedragen € 57,50

10.30 – 16.30 uur

 

Contact

Feng Shui

Een nadere kennismaking met Feng Shui, waarbij je meer inzicht zult krijgen in de betekenis van jouw huis. Breng de plattegrond van je huis mee!  Wat wil jouw huis jou zeggen en wat kun je veranderen in je huis en leven. Veel praktische tips om de energie in je huis te verhogen.

De workshop vindt plaats met minimaal 4 en maximaal 6 personen.

 

 

de kosten voor de workshop bedragen € 57,50

10:30 – 16:30 uur

 

Contact

 Opgeruimd

Met een opgeruimd huis krijg je weer grip op je leven. De energie kan weer stromen door je huis en je leven. Waarom lukt het soms niet om op te ruimen? We gaan onderzoeken waar de energie stagneert en hoe je hier weer beweging in krijgt d.m.v. Feng Shui. (4-6 personen)

 

 

de kosten voor de workshop bedragen € 57,50

10:30 – 16:30 uur

 
Contact

 Wabi-Sabi schilderen

De schoonheid van het imperfectionisme!
Schilderen vanuit je gevoel en zonder verwachtingen. Er is geen goed of fout. Het gaat om de kunst van het loslaten. Schilder jezelf vrij en geniet van je creativiteit. Immers, elk mens is een schepper en kan creëren. Bij Home & Art mag je helemaal jezelf zijn en ervaren hoeveel vreugde en rust je dat brengt. Een cadeau voor jezelf, of voor een ander. (4-6 personen)

de kosten voor de workshop bedragen € 57,50

Zaterdag 24 februari 2018 (VOL)
Zaterdag 24 maart 2018

10.00 – 16.00 uur

Contact

 

Kosten workshops:   € 57,50  inclusief materialen, een heerlijke lunch, koffie en thee met iets lekkers. Heb je interesse in een van bovenstaande workshops, dan kun je je aanmelden.  Het is ook mogelijk om met een eigen groep te komen,  bijvoorbeeld  met vriendinnen of collega’s.  

Als je vragen hebt of meer informatie wil,  kun je me altijd bellen of mailen.

Don’t wait for the perfect moment

          make the moment perfect