Header-inne

Life isn’t about finding yourself

Life is about creating yourself

Schilderen en tekenen doe ik al mijn hele leven van kinds af aan.  Ik ben geboren in 1960 en creativiteit is altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Ook later in mijn werk als secretaresse  was ik werkzaam op de afdeling reclame en PR, zodat ik toch creatief kon zijn.

Daarnaast was ik vooral geïnteresseerd in het onzichtbare, het geestelijke, de diepere betekenis van het leven. Waarom gebeuren dingen zoals ze gebeuren, wat is er nog meer tussen hemel en aarde.

Maar ook interesse in yoga, voeding,  interieur en fotografie, altijd de harmonie en balans zoeken. Een aantal jaren heb ik een praktijk gehad voor  Holistic Pulsing;  een zachte vorm van massage waarbij het vooral gaat om de energiestroming en het loslaten van spanningen in je lichaam. Je lichaam is je huis voor je ziel en geest.

Maar je huis is ook weer een lichaam voor jou als mens. Dit heb ik geleerd tijdens de opleiding Feng Shui door Nina Elshof aan de Feng Shui Academy in Zutphen. Zoals jij bent is jouw huis en zoals je huis is zo ben jij. Met andere woorden;  jij hebt invloed op je leven door veranderingen in je huis aan te brengen. Naast een partner en als moeder van 3 volwassen kinderen weet ik ook dat het niet altijd gemakkelijk is om je leven en je huis op orde te hebben.  Echter, de noodzaak hiervan wordt voor mij steeds duidelijker. 

Om me nog verder te ontwikkelen als beeldend kunstenaar volg ik sinds 2014  de opleiding Schilderen op de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. (België). Groeien  is voor mij een proces dat nooit ophoudt.